Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Policejní prezident navštívil shromáždění předsedů NOS PČR

Na úvod svého vystoupení ocenil přístup Nezávislého odborového svazu.  

Brig. gen. Tomáš Tuhý se minulý týden zúčastnil shromáždění pořádaného Nezávislým odborovým svazem PČR. Policejní prezident mimo jiné informoval předsedy o aktuální situaci v Policii ČR a krátkodobých plánech, například o setkání s policisty v rámci roadshow. Uvedl, že díky podpoře Ministerstva vnitra se podařilo realizovat několik důležitých projektů na modernizaci techniky, a to nejen na Policejním prezidiu ČR, ale i u příslušných krajských ředitelství. 

Také sdělil, že mezi důležité úkoly patří stanovení priorit a rozvoj Policie ČR v následujících letech a definování její skutečné potřeby v souvislosti s migrací a terorismem. Neméně důležitým úkolem je navýšení početních stavů policistů o 4000 lidí do roku 2020. 

Policejní prezident také hovořil o dosluhujících služebních vozidlech a jejich obměně, odboráře seznámil také s prací policistů, kteří momentálně působí v Maďarsku a Slovinsku. V neposlední řadě se zmínil o rotaci ředitelů některých krajských ředitelství policie (více ve zprávě zde). 

Celé shromáždění se vedlo v přátelském duchu. Nakonec pan policejní prezident poděkoval a popřál policistům vše nejlepší v následujícím roce.

27. listopadu2015
kpt. Ivana Nguyenová
tisková mluvčí
Policejní prezidium ČR
 

Odkazy do noveho okna

NOS PČR

NOS PČR 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem