Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Policejní prezident navštívil Liberec

KRAJ – V liberecké kavárně Pošta proběhla pracovní schůzka mezi špičkami policejního prezidia a vedením krajského ředitelství. 

V úterý 14. července 2020 navštívil Krajské ředitelství policie Libereckého kraje policejní prezident, brigádní generál Mgr. Jan Švejdar.

Policejní prezident společně se svými náměstky a řediteli odborů policejního prezidia zavítal během svého působení do krajského města pod Ještědem již podruhé. Tak jako v nedávné minulosti se i nyní ryze pracovní jednání odehrálo v překrásných prostorách kavárny Pošta, v budově libereckého krajského ředitelství.  V úvodu pracovní schůzky přivítal významné funkcionáře a užší vedení Policie České republiky ředitel Krajského ředitelství policie Libereckého kraje, plk. Mgr. Vladislav Husák.   1.2.jpg

Jednání, na kterém zazněla nejen témata k činnostem policejního sboru, celkové personální situaci, ale také k finančním a rozpočtovým náležitostem, se nesla ve velmi přátelském duchu umocněným malebnými prostorami kavárny, v jejíž útrobách byly v minulosti hosty významné osobnosti nejen z řad Policie České republiky, ale i politické špičky naší země.

Množství podnětných návrhů z úst vedení policejního prezidia, ale také od užšího vedení krajského ředitelství, vyvolávalo prostor pro velmi zajímavé a konstruktivní dialogy, v jejichž závěru zaznělo mnoho způsobů řešení aktuálních i palčivých témat, mezi kterými nemohla chybět například ani problematika standardního výkonu služby složek dopravní a pořádkové policie nebo útvarů služby kriminální policie a vyšetřování.

Pan policejní prezident si v závěru bezmála čtyř hodinového setkání pochvaloval nejen šíři projednávaných témat, ale také jejich praktickou stránku. Vyjádřil poděkování za profesionální přístup celému vedení Krajského ředitelství policie Libereckého kraje v čele s ředitelem
plk. Mgr. Vladislavem Husákem, ale i jednotlivým náměstkům krajského ředitele a ředitelům územních odborů. 

15. července 2020
por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
Liberec

vytisknout  e-mailem