Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Policejní prezident navštívil Královéhradecký kraj

Setkání proběhlo v Kongresovém centru Aldis v Hradci Králové. 

V pátek 14. 12. 2012 se v Kongresovém centru Aldis v Hradci Králové sešla zhruba stovka policistů a občanských zaměstnanců Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje  s policejním prezidentem plk. Mgr. Martinem Červíčkem.

V úvodu slavnostního setkání policejní prezident poděkoval všem policistům a občanským zaměstnancům za práci, kterou v tomto roce odvedli a poděkoval za výsledky, které za naším krajským ředitelstvím stojí. Největší prostor svého vystoupení policejní prezident věnoval informacím o aktuální situaci a vývoji v ekonomické a personální oblasti v rámci celé Policie ČR s výhledem na příští rok. Zvláště se zaměřil na situaci v  Královéhradeckém kraji.

Krajský ředitel plk. Mgr. Jan Švejdar pověřil přítomné vedoucí pracovníky, aby tyto informace přenesli na všechny své podřízené. V rámci diskuze policejní prezident odpovídal přítomným policistům a zaměstnancům na konkrétní otázky týkající se různých oblastí policejních i nepolicejních činností. Při návštěvě Královéhradeckého krajského ředitelství policejní prezident navštívil i nově připravované pracoviště Integrovaného operačního střediska krajského ředitelství, Obvodní oddělení v Jičíně a pracoviště operačního střediska a odboru služby pro zbraně a bezpečnostní materiál Územního odboru policie Jičín.

mjr. Mgr. Ivana Ježková
14. 12. 2012

Odkazy do noveho okna

Jičín 3

Jičín 3 

Detailní náhled

Jičín1

Jičín1 

Detailní náhled

Jičín2

Jičín2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem