Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Policejní prezident na Dnech NATO 2016

Genmjr. Tomáš Tuhý se účastní oficiálního programu Dnů NATO 2016 v Ostravě. 

Šestnácté Dny NATO v Ostravě a Dny vzdušných sil Armády České republiky přináší celou řadu zajímavých statických a dynamických ukázek, včetně programu připraveného Policií České republiky. Oficiálního programu se i letos účastní policejní prezident genmjr. Tomáš Tuhý, který se během dnešního dne setkal mimo jiné se zástupci dalších bezpečnostních sborů, se zástupci organizátorů akce a také se samotnými policisty, kteří se starají nejen o statické a dynamické ukázky, ale také o bezpečnost a dopravní obslužnost okolí a areálu mošnovského letiště.

„Policie České republiky připravila i letos pro návštěvníky zajímavý program, v rámci kterého si mohou prohlédnout policejní techniku a také přihlížet ukázkám policejních zákroků. Byli jsme svědky ukázky osvobození rukojmí z letadla, na kterém jsme spolupracovali s elitní ženskou jordánskou jednotkou a dvakrát za den mohli diváci sledovat exhibici s názvem Police drifting, kdy v rámci unikátního projektu prezentujeme možnosti zvládání krizových situací za volantem služebních vozidel,“ uvedl policejní prezident.

Už v předvečer oficiálního zahájení mohli pozvaní hosté na galavečeři sledovat ocenění významné mezinárodní policejní spolupráce mezi českou a německou policií. Z rukou policejního prezidenta převzal plaketu, jako výraz poděkování za dlouholetou spolupráci, ředitel Christian Ott, který je doposud vedoucím policejního revíru Chemnitz – severovýchod a pověřenec policejního ředitelství Chemnitz pro mezinárodní spolupráci.

17. září 2016
kpt. Jozef Bocán
tiskový mluvčí, Policejní prezidium ČR

Odkazy do noveho okna

Dny NATO1

Dny NATO1 

Detailní náhled

Dny NATO2

Dny NATO2 

Detailní náhled

Dny NATO3

Dny NATO3 

Detailní náhled

Dny NATO4

Dny NATO4 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem