Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policejní mistrovství ČR v kopané bylo zahájeno

Mělničtí policisté jsou oporou středočeského týmu fotbalistů 

     Dne 21. července se sjeli do Prahy účastníci policejního Mistrovství republiky 2008 v kopané. Deset mužstev tvoří policisté z celé republiky.  Ubytování jim poskytla  Střední policejní škole v Praze Hrdlořezích. Zde je čekal organizační tým, který celé mistrovství připravoval. Večerního rozlosování družstev do skupin se zúčastnil také ředitel správy Středočeského kraje plk. JUDr. Václav Kučera,  pod jehož záštitou a záštitou hejtmana Středočeského kraje se mistrovství uskutečňuje.

     I přes nepřízeň počasí se dnes 22. července  na stadionu Strahov sešlo více než dvě stovky účastníků mistrovství. Celou akci zahájil ředitel správy Středočeského kraje a organizační výbor. Popřáli účastníkům mnoho úspěchů a sportovních zážitků. Fotbalisté se pak rozešli na jednotlivá hřiště a vše mohlo začít. I mělničtí policisté Petr Hatina a  Pavel Kadlec  podpoří tým správy Středočeského kraje a budou se samozřejmě se budou  snažit o co nejlepší umístění. Své první utkání dnes sehráli s kolegy ze správy Hlavního města Prahy.

     Celá soutěž potrvá až do čtvrtečního odpoledne. To se utkají nejen finalisté, ale svůj zápas také sehraje vybraný policejní tým se sponzory. O tom kdo bude vítězem rozhodne až čtvrteční finále.  Na předání cen jsou pozváni  služební funkcionáři zúčastněných správ PČR a také hejtman Středočeského kraje.

     Tímto zveme všechna média na závěrečné utkání a předávání cen. V případě Vašeho zájmu kontaktujte tiskové mluvčí OŘP Mělník na tel. 606 769 855.

vytisknout  e-mailem