Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

"Policejní" dětský letní tábor

Jihočeská policie pořádá letní dětský tábor v Přední Výtoni u Lipenské přehrady.  

Celkový pohled na setkání.jpg Celkový pohled na setkání.jpg

     Jihočeská policie ve spolupráci s Domem dětí a mládeže pořádá LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR ŠUMÍK v lokalitě Přední Výtoň II. Tábor je určen pro děti zaměstnanců policie a „policejně spřátelené duše“.
     Dětský tábor je naplánován v termínu od 14. července 2009 (úterý) do 25. července 2009 (sobota). Ubytování je zajištěno v chatkách s elektřinou, v areálu je sociální zařízení (WC, sprchy, teplá voda), vybavená kuchyně. Vedoucí a personál tábora je složen převážně ze zkušených policistů a vedoucích. Na tábor, který je každoročně pořádán a je doslova prošpikován neopakovatelnými zážitky, které mají své zázemí nejen v profesionálním zaměření vedoucích, se můžou přihlásit děti věkové hranice 9-15 let v dobrém zdravotním stavu. Jihočeská policie tímto způsobem nabízí spřátelené veřejnosti možnost kontaktu dětských osobností s policejními profesionály v jejich volnočasové aktivitě. Pro děti je tímto způsobem zajištěno velmi neotřelé a zajímavé strávení části léta a prázdnin.

     Pro případ zájmu - kontaktní telefon 603 900 044, 604 733 715, e-mail: hmajka@volny.cz, kubousek.cb.c@mv.cz. Ke dni 30. března 2009 bude provedena uzávěrka přihlášek.

vytisknout  e-mailem