Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policejní asistence při záchraně života

Kladensko - Policisté provedli vstup do obydlí, kde se nacházel ležící muž se zraněním. 

     Na linku 158 bylo kolem 12. hodiny od RZS oznámeno, že se v obci Kamenné Žehrovice v zamčeném domě nachází ležící muž, který nereaguje a posádka se nemůže dostat dovnitř. Celá tato událost byla oznámena pečovatelkou na RZS.   Během několika minut se ihned na místo dostavila policejní hlídka OOP Stochov, která okamžitě provedla vstup do obydlí v souladu se zákonem. V domě byl nalezen 79 letý muž, který měl z následujícího dne po pádu pravděpodobně zlomenou nohu v krčku. Poškozený senior byl převezen do kladenské nemocnice. Policisté zajistili vstup do rodinného domu a seniorovi i připravili základní věci do nemocnice, neboť se nemohl hýbat. Na místě byl zajištěn i menší finanční obnos, který byl i s klíči od domu dnešního dne převezen do kladenské nemocnice majiteli, který je zde hospitalizován. 

30.října 2013

nprap. Jana Šteinerová

 

Další případy z Kladenska

Odcizení finanční hotovosti - z trestného činu krádeže jsou podezřelí dva mladíci ve věku 22 a 24 let, kteří dne 28. října 2013 v Kladně ve Vodárenské ulici odcizili z bytu obývacího pokoje finanční částku ve výši 6 000,-Kč.

Poškození zpětného zrcátka - v době mezi 26. a 27. říjnem 2013 v Kladně v Kleinerově ulici na parkovišti poškodil dosud neznámý pachatel levé zpětné elektrické zrcátko u osobního vozidla Honda. Svým jednáním způsobil majiteli škodu ve výši 7 000,-Kč. Případ se prošetřuje jako poškození cizí věci.

Odcizení měděného kabelu - dne 25. října 2013 bylo oznámeno, že zareáluspolečnosti v obci Kamenné Žehrovice byl odcizen měděný kabel o délce 400 metrů. Společnosti vznikla škoda ve výši 20 000,-Kč.Případ se šetří jako podezření z trestného činu krádeže.

Odcizení dřeva - dne 28. října 2013 bylo oznámeno na OOP Slaný, že v době od 30. srpna 2013 neznámý pachatel odcizil postupce ze zahrady domu v obci Drchkov palivové dřevo v hodnotě 8 000,-Kč. Policie případ prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže.

vytisknout  e-mailem