Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pokus vraždy na Plzeňsku - AKTUALIZACE

PLZEŇSKÝ KRAJ - Dnešního dne v odpoledních hodinách došlo v menší obci na Plzeňsku k fyzickému napadení mezi dvěma seniory. Starší z nich byl vážně zraněn. 

Dnešního dne v odpoledních hodinách došlo v jednom ze zařízení sociálních služeb na Plzeňsku k fyzickému napadení mezi dvěma seniory. 69letý muž způsobil o rok staršímu seniorovi bodné poranění. Zraněný muž utrpěl vážné zranění a byl letecky transportován do nemocnice. Policisté útočníka, který byl pod vlivem alkoholu, na místě zadrželi a umístili do policejní cely. Případ si převzali krajští kriminalisté, kteří ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vražda spáchaného ve stádiu pokusu.  

nprap. Michaela Raindlová
20. června 2021

AKTUALIZACE: Krajští kriminalisté obvinili devětašedesátiletého muže ze spáchání zvlášť závažného zločinu vražda spáchaného ve stádiu pokusu v souběhu s přečinem nebezpečné vyhrožování. Vyšetřovatel zároveň podal podnět k návrhu na jeho vzetí do vazby, který soudce akceptoval. Policisté jej proto eskortovali do vazební věznice.

por. Bc. Ivana Jelínková, DiS.
23. červen 2021

vytisknout  e-mailem