Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

AKTUALIZACE - Pokus vraždy na Kladně

KRAJ - Policisté krátce po činu zadrželi ženu, kterou z činu podezřívají. Ta je nyní v režimu zadržení v policejní cele. 

V souvislosti s událostí, která se stala ve čtvrtek večer na ubytovně v Kladně - Kročehlavech a při níž byl pobodán 43letý muž, již krajští kriminalisté obvinili v pátek odpoledne ze zvlášť závažného zločinu vraždy ve stadiu pokusu 27letou přítelkyni muže. V sobotu na ní byla uvalena vazba.  

Krajští kriminalisté v dané záležitosti provádějí úkony trestního řízení, součástí vyšetřování je rovněž zjišování motivu činu. Podle všeho došlo k napadení při hádce mezi oběma partnery.


mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělení tisku a prevence
KŘP Středočeského kraje
17. února 2020

_____________________________________________________________________________________________________________

Kladenští policisté vyjížděli ve čtvrtek večer k pobodanému muži v Kladně – Kročehlavech, kterého našli náhodní svědci krátce před osmou hodinou večer v jednom z místních podchodů. Okamžitě kontaktovali záchranáře, kteří vyrozuměli i policisty.

Přímo na místě si událost převzali krajští kriminalisté, kteří s ohledem na způsob a okolnosti napadení muže událost kvalifikovali jako zvlášť závažný zločin vraždy ve stadiu pokusu.

Vážně zraněného muže pak z místa převážel vrtulník, kterému prvosledové hlídky zajišťovaly bezpečné přistání na křižovatce ulic Pražská x Vodárenská x Unhošťská.

V rámci prováděného šetření následně policisté zadrželi v jedné z místních ubytoven, kde také mělo podle všeho k napadení dojít, 27letou partnerku muže, kterou z činu podezřívají. Ta je v současné době v policejní cele v režimu zadržení, muž je hospitalizován v nemocnici.

Kriminalisté nyní provádějí veškeré potřebné úkony trestního řízení a vyšetřují okolnosti incidentu.


mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělení tisku a prevence
KŘP Středočeského kraje
14. února 2020

vytisknout  e-mailem