Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pokus vloupání do večerky

ÚSTÍ NAD LABEM - Při vloupání pachatele vyrušil náhodný kolemjdoucí. 

Střekovští policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ pokusu vloupání do večerky, kdy včera v brzkých ranních hodinách zadrželi 31letého pachatele, který krátce předtím rozbil dvojitou výplň dveří dveří večerky. Svůj záměr nedokončil jen z toho důvodu, že byl vyrušen náhodným svědkem. Svým jednáním způsobil škodu kolem 2 tisíc korun a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Vloupání do prodejny se suvenýry
Dosud neznámý pachatel se v průběhu dne v areálu ZOO vloupal do prodejny se suvenýry, ze které následně odcizil finanční hotovost a nezjištěné množství bižuterie. Způsobená škoda se pohybuje kolem 2 tisíc korun.

Vloupání do vozidla a krádež kol
Dosud neznámý pachatel se dne 19.12. během dvou hodin v ulici Habrovická u řadových garáží vloupal do osobního vozidla Seat Cordoba, ze kterého následně odcizil autorádio a nabíječku k navigaci. To mu ovšem nestačilo a z vozidla odcizil všechna čtyři kola. Majiteli tak vznikla škoda kolem 33 tisíc korun.

Padělal pracovní neschopenku
Neštěmičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ trestného činu Padělání a pozměnění veřejné listiny. Podezřelý 23letý muž si na pracovní neschopence pozměnil datum ukončení a o 10 dnů si prodloužil neschopnost. Následně tento doklad předložil zaměstnavateli. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody až na 3 roky nebo zákaz činnosti.


por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 22.12.2011

vytisknout  e-mailem