Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pokus loupežného přepadení

V neděli 22. prosince loňského roku vstoupila do prostor benzínové čerpací stanice v Neveklově žena středního věku a pod pohrůžkou nožem vyžadovala po obsluze finanční hotovost.  

Podezřelá žena krátce před osmnáctou hodinou vstoupila do prostor benzínové čerpací stanice a za užití třiceticentimetrového ocelového nože vyžadovala po obsluze finanční hotovost. Po přibližně desetiminutovém rozhovoru odešla s nepořízenou. Zvláštní na celé situaci bylo, že podezřelá přicházela i odcházela, možná kvůli zdravotním komplikacím, beze spěchu “šouravou chůzí“. Mluvila česky a na ženu poměrně hlubokým hlasem.
V souvislosti s tímto případem pátráme po ženě, odhadovaný věk padesát až šedesát let, vysoké 160-165 cm, zavalité postavy a kulatého obličeje. Celkově zanedbaného vzhledu, oblečené do zeleného “vaťáku“ po kolena, tmavě šedé pletené čepice, tmavých kalhot a tmavých bot.   

Žádáme veřejnost o jakékoliv informace vedoucí k osobě podezřelé ženy. Své poznatky můžete sdělit na tísňové lince 158 nebo na tel. čísle 724 767 553.

por. Jakub Vinčálek
10. ledna 2014

vytisknout  e-mailem