Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Pokousaní policisté

HRADECKO - Žena bránila svého druha zuby nehty. 

Minulý týden ve středu 27.10. byli policisté přivoláni k jednomu obchodnímu domu na Pražském Předměstí v Hradci Králové, kde ostraha zadržela čtyřčlennou skupinu osob, z nichž měl jeden muž odcizit z obchodu bundu. Při příjezdu policejní hlídky se dva muži ze skupiny dali na útěk. Oba muže policisté doběhli a zadrželi. Při zajišťování těchto mužů se na trojici policistů znenadání agresivně vrhla přítelkyně jednoho z nich.
Než se hlídce za použití donucovacích prostředků podařilo ženu, která ze sebe chrlila vulgární nadávky, mlátila a kopala kolem sebe, spoutat, jednoho kousla do předloktí, druhému málem ukousla malíček a třetímu se opakovaně zakousla do ruky. Dvěma policistům způsobila zranění, s kterým museli vyhledat lékařské ošetření. Po zajištění ženu podrobili dechové zkoušce, která ukázala výsledek 1,5 promile. Jelikož i zadržení muži byli silně podnapilí, byli všichni tři převezeni na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Muž podezřelý z krádeže bundy bude řešen u správního orgánu, kam policisté přestupek po prošetření oznámí.
Dvacetiletá žena nyní čelí obvinění ze zločinu násilí proti úřední osobě, za což ji hrozí trest odnětí svobody na 6 měsíců až 6 let. Je stíhána na svobodě.

por. Iva Kormošová
2.11.2021, 13.50

vytisknout  e-mailem