Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Pokousala číšníka a pokopala policisty

ZLÍNSKO: Po nepovedeném striptýzu skončila na záchytce.  

Šestadvacetiletá dívka dnes v noci zřejmě zapomněla, že něžnému pohlaví nepřísluší chovat se agresivně a vulgárně. Také si za to ponese následky.

Kolem desáté hodiny večer navštívila pizzerii ve Zlíně na sídlišti. Už při příchodu vzbuzovala svým hlasitým projevem u všech návštěvníků pozornost. Byla zjevně podnapilá. Vyskočila na bar, snažila se vysvléct si oblečení a poskytnout tak publiku nevšední zážitek. Ovšem neudržela rovnováhu a z baru spadla. Obsluhující číšník vyvedl ženu ven a požádal ji, aby se už nevracela a svým chováním nerušila ostatní hosty. Ovšem bezúspěšně. Žena se vrátila a pokračovala ve výkřicích, vulgarismech a pochodování po barovém pultu. Barman ji opět vyvedl ven. Tentokrát se ovšem se zlou potázal. Žena číšníka kousla do ruky. Ten si to nenechal líbit, zavolal policejní hlídku a odebral se k ošetření do zlínské nemocnice. Policisté dechovou zkouškou zjistili u ženy silnou opilost, nadýchala totiž 2,4 promile alkoholu. Protože neskýtala žádnou záruku slušného chování, zajistili ji a odvezli s sebou na služebnu. To ovšem netušili, co je čeká. U ženy se střídaly agresivní nálady se splínem. Střídavě brečela, smála se, napadala policisty verbálně i fyzicky. Odmítala se podrobit kontrole, neposlouchala policejní výzvy, neustále se snažila z místnosti odejít nebo se alespoň svléknout. Po několika marných pokusech policisté vzdali svou snahu o provedení administrativních úkonů u agresivní ženy, předvolali ji na jindy a odvezli k vystřízlivění do protialkoholní záchytné stanice v Kroměříži.

Nezvladatelná mladá žena se dopustila přestupků proti veřejnému pořádku a občanskému soužití a hrozí jí za ně ve správním řízení až dvacetitisícová pokuta.


3. října 2014, nprap. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem