Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pohřešované děti se vrátily domů

Kladno - Policisté pátrali v ulicích Kladna po sourozenecké dvojici. 

     Kladenští policisté přijali dne 3. října 2013 po 17. hodině na OOP Kladno Kročehlavy oznámení od muže, který v danou dobu od 13.30 hodin pohřešoval své dvě děti. Policejní hlídky okamžitě dle popisu sourozenecké dvojice pátraly v ulicích Kladna, v okolí bydliště, školy a dětských hřišť, neboť děti odešly spolu ven, ale do určité hodiny se nevrátily domů a nikdy dříve k pozdnímu přichodu nedošlo. Policejní pátrací akce po 8 letém chlapci a 9 leté dívce v kladenských ulicích a okolí probíhala nejprve s negativním výsledkem. Kolem 18.20 hodin se obě dvě děti společně vrátily domů ve zdraví. Následným policejním šetřením bylo zjištěno, že děti si hrály venku a poté co jim bylo chladněji odešly s kamarády k nim domů, kde si po celou dobu hrály.Vzhledem k tomu, že jejich kamarádi bydleli ve stejném domě, tak nebylo možno děti spatřit nikde v ulicích Kladna. Sourozence nikdo nikde po celou dobu, co byly nezvěstní neobtěžoval a ani je neoslovil a po ukončení her přišli ve zdraví zpět domů k rodičům.

4. října 2013

nprap. Jana Šteinerová

 

Další případy z okresu Kladno 

Krádeže v prodejnách a zadržení pachatelé - dne 3.října 2013 v dopoledních hodinách v ulici Americká v Kladně v obchodním domě odcizil 51 letý muž ze Stochova, 4 kusy uzené vepřové pečeně, ačkoliv byl v posledních třech letech za obdobný skutek OS Kladno odsouzen k odnětí svobody nepodmíněně. Pachatel  svým jednáním  způsobil škodu ve výši 508,-Kč. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu krádeže.  Dále v předešlých dnech bylo na linku 158 oznámeno, že v obchodě s drogistickým zbožím ve Slaném v Husově ulici došlo k odcizení pánské kosmetiky v hodnotě cca 235,-Kč. Z tohoto trestného činu jkrádeže e podezřelý 39 letý muž z Kladna.

Odcizení kování - v době mezi 1. a 3. říjnem 2013 za užití násilí vnikl neznámý pachatel do objektu v Kladně v ulici M. Horákové a z garáže, která je využívána jako sklad odcizil cca 160 dusů kování a zámky do dveří. Policie případ prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže.  

vytisknout  e-mailem