Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pohřešovaná žena z Velkých Popovic

Praha venkov-JIH – Policisté od poloviny loňského prosince pátrají po čtyřiaosmdesátileté ženě z Prahy - východ. 

Z výsledků prvotního šetření se kriminalistům podařilo zjistit informace, že pohřešovaná byla naposledy viděna v pondělí 28. listopadu loňského roku kolem dvanácté hodiny ve Velkých Popovicích v místě bydliště sousedy, od této doby není známo, kde se zdržuje. Žena nemá žádné přímé příbuzné, známé ani kamarádky.
Pohřešovaná žena je zdánlivého stáří 80 až 84 let, je střední, přibližně 180 cm vysoké postavy. Má prošedivělé krátce střižené vlasy, hnědé oči a vrásčitý obličej. Bližší informace k popisu oblečení se nepodařilo zjistit.
S ohledem na skutečnost, že se přes veškerá provedená šetření a opatření nepodařilo ženu vypátrat, kriminalisté se touto formou obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc. Veškeré poznatky k pohřešované, zejména k místu jejího výskytu či pobytu, přijme jakákoliv policejní služebna, případně je můžete telefonicky sdělit přímo kriminalistům na telefonních číslech: 974 882 476, 974 882 437 nebo prostřednictvím linky 158 tísňového volání Policie České republiky.


por. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí
Praha venkov-JIH P ČR
11. ledna 2017

vytisknout  e-mailem