Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pohřešovaná maminka s dítětem - AKTUALIZACE

Policie dosud bezvýsledně pátrá po mladé mamince s dítětem 

Pražští kriminalisté žádají touto cestou veřejnost o pomoc a spolupráci při pátrání po pohřešované mladé mamince a jejím dítěti.

Policie po ženě a malém chlapci pátrá od včerejšího večera, kdy se na policejní služebnu obrátila matka pohřešované. Dosavadním šetřením policistů bylo zjištěno, že mladá žena trpí psychickým onemocněním, se kterým se v minulosti léčila. Pátrání mimo jiné komplikuje i skutečnost, že u sebe nemá mobilní telefon.

Pohřešovaná byla naposledy spatřena v sobotu 28.prosince 2013 kolem 13.hodiny a 30.minuty v prostorách Wilsonova nádraží v Praze. Není proto vyloučeno, že spolu se svým malým synem a křížencem bulteriéra a dalmatina bílé barvy odcestovala mimo Prahu neznámo kam.

Jakoukoli informaci o výskytu pohřešované ženy a malého chlapce přijmou policisté kterékoli policejní služebny nebo tísňové linky 158.

mjr. Bc. Andrea Zoulová - 30.prosince 2013

AKTUALIZACE :

Na základě zveřejnění pátrací relace v médiích byla dnes ráno mladá žena i s dítětem nalezena v jednom z hotelových zařízeních na Berounsku. Matka i chlapeček jsou v pořádku.

Pražská policie tímto děkuje médiím i veřejnosti za pomoc a spolupráci.

mjr. Bc. Andrea Zoulová - 31.prosince 2013

vytisknout  e-mailem