Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pohřešovaná 62letá žena

KARLOVARSKÝ KRAJ – Pomozte při pátrání.  

Karlovarští policisté pátrají po pohřešované 62leté ženě jménem Jiřina Ščerbanová, narozena 21. 9. 1951, trvale bytem Jáchymov, Komenského 909.

Ta odešla dne 1. 4. 2014 kolem 15:30 hodin z místa bydliště na procházku se svým psem a do současné doby o sobě nepodala žádnou zprávu.

Žena je asi 165cm vysoké postavy, má černé prošedivělé vlasy a přihrblou postavu. Na sobě má mikinu světlefialové barvy, růžové triko, tmavé kalhoty a tmavé sportovní boty. Na vodítku by měla mít psa ( buldočka). Pohřešovaná trpí mentální retardací, je bez finančních prostředků a bez mobilního telefonu. V minulosti nebyla pohřešovaná.

V místě bydliště a jeho okolí probíhá po ženě pátrací akce, kdy bude přivolán i vrtulník s termovizí. Jákékoliv informace k pohřešované osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158.

Dodatek: Policejní pátrací akce probíhala od úterní půlnoci, do které bylo nasazeno 120 policistů, 5 psovodů a vrtulník s termovizí. Žena byla policisty vypátrána dnešního dne kolem 10:00 hodiny dopoledne, a to na pasece u lesa nedaleko Jáchymova. Živou a zdravou ženu převezli policisté domů.


nprap. Zuzana Týřová
2. 4. 2014
 

Odkazy do noveho okna

Jiřina Ščerbanová

Jiřina Ščerbanová 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem