Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Podvodný prodejce s parfémy

PRAHA VENKOV-JIH – Pátráme po podvodníkovi z internetové inzerce 

Více jak třemi desítkami případů podvodných jednání na internetu se zabývají policisté z obvodního oddělení Čestlice. Dosud neznámý pachatel prostřednictvím internetové inzerce nabízí k prodeji parfémy různých značek za výhodnou cenu. Místo objednaného zboží však zasílá jejich padělky nebo za předem provedenou platbu parfémy nedodává.
Na případné reklamace nereaguje a stává se tak pro podvedeného zákazníka nekontaktním. Při podvodném jednání zneužívá obchodních názvů i několika firem, přičemž poškozuje jejich dobré obchodní jméno.
Po dlouhém, časově náročném pátrání a usilovném šetření se podařilo policistům zajistit několik kamerových záznamů, na kterých je zachycen mladý muž, který by jim mohl k uvedenému případu poskytnout informace vedoucí k objasnění případu.
Policisté předpokládají, že by muže na fotografiích mohl někdo z občanů poznat. Proto se obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc, aby jim pomohli zjistit jeho totožnost.
Jakékoliv informace k tomuto případu mohou policistům sdělit osobně přímo na služebně obvodního oddělení Čestlice nebo je mohou zavolat na telefon: 602 306 298, případně prostřednictvím bezplatné tísňové linky Policie České republiky 158.
 
nprap. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí
P ČR Praha venkov-JIH
3. února 2015
Odkazy do noveho okna

foto č. 3 - neznámý muž

foto č. 3 - neznámý muž 

Detailní náhled

foto č.1.- neznámý muž

foto č.1.- neznámý muž 

Detailní náhled

foto č.2 - neznámý muž

foto č.2 - neznámý muž 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem