Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Podvodník se vydával za zaměstnance plynáren

ÚSTÍ NAD LABEM - scenáře těchto případů se neustále opakují + další denní info 

Ústečtí policisté pátrají po podvodníkovi, který se vydává za zaměstnance plynárny. V pondělí kolem 17 hodin na Klíši zazvonil na dveře bytu 84leté seniorky podvodník s tím, že  je zaměstnance plynáren a že jde zkontrolovat plyn. Ve chvíli, kdy byl uvnitř, tak v nestřeženém okamžiku poškozené z odložené kabelky odcizil peněženku a rychle zmizel.
Popis pachatele: muž bílé pleti, ve věku zhruba 35let, vysoký asi 170cm, hubené postavy, vyzáblý obličej, blond vlasy (mastné, slepené a špinavé), zanedbaný vzhled. Oblečen byl v šedivých kalhotách a šedivé šusťákové bundě na zip s oranžovým lemováním.

Zloděj okradl nakupující
Dosud neznámý zloděj v hypermarketu na Klíši okradl nakupující ženu. Této ženě z kabelky, kterou měla přes hlavu a rameno, nepozorovaně odcizil mobilní telefon.

Kradl masoxy
Policisté ze Severní Terasy ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ krádeže v obchodě. Podezřelý 26letý muž si v místní prodejně do své tašky naskládal 24 masoxů a 60 bujónů v hodnotě kolem 2 tisíc korun. S tímto svým „nákupem“ prošel bez zaplacení přes pokladnu, kde byl zadržen ostrahou prodejny. V minulosti byl tento zlodějícek již za obdobnou trestnou činnost odsouzen. V současné době mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Krádež motocyklu
Dosud neznámý zloděj se v průběhu noci vloupal do garáže v garážovém dvoře v ulici Jana Zajíce. Z této garáže následně odcizil motocykl Yamaha RJ02 600 FZS, rz: 2U8 261. Dále odcizil helmu na motorku a dva kufříky s nýtovacím nářadím. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 222 tisíc korun.

 

vytisknout  e-mailem