Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Podvodník odhalen reportérem TV Nova

DĚČÍN - muž nabízel práci na MS v lyžování a jiné info ze svodek 

Podvodník odhalen reportérem TV Nova
VARNSDORF - Díky reportérovi Martinovi Kočárkovi z TV Nova byl odhalen podezřelý šetatřicetiletý muž z Varnsdorfu. Ten údajně za úplatu zprostředkovával brigádní činnost na MS v klasickém lyžování v Liberci s možností výdělku. Za zprostředkování vybíral finanční obnost 200.-- Kč, kterou si ponechával pro svou potřebu. Policii je známo, že jeho nabídky využili dva poškození, kteří již podali na fiktivního zprostředkovatele trestní oznámení pro podezření z trestného činu podvodu. Policie  žádná ty občany, kteří se rovněž stali obětí podvodníka, aby věc oznámili na kteroukoliv služebnu policie ČR.

Žena je obviněna z podvodu
DĚČÍN - Osmadvacetiletá žena  z Děčína je obviněna z trestného činu podvod.  Toho  se dopustila tím, že do žádosti o přídavky na dítě neuvadla  pravdivé údaje.  Od státu tak neoprávněně pobírala dávky a  celkově si přišla na bezmála patnáct tisíc korun. Ženě  nyní hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

Opilá žena za volantem
DĚČÍN - Děčínští policisté při silniční kontrole stavěli dvaadvacetiletou řidičku vozidla Peugeot, u které následně provedli orientační dechovou zkoušku. Ta byla pozitivní a řidičce bylo naměřeno 1,47 promile alkoholu v dechu. Policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili ženě  podezření pro trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky, za který jí hrozí až jeden rok odnětí svobody.

Vozidlo změnilo majitele
ŠLUKNOV - Trestného činu Neoprávněné užívání cizí vědci se dopustil neznámý zloděj. Ten v  Králoství u Šluknova odcizil v noci z 11.02. na 12.02.2009  motorové vozidlo značky Škoda Octavia, fialové barvy, spz.: 3U3 9605. Majitel si vozidlo cení na částku 120.000.-- Kč. V uvedeném případě hrozí pachateli až dvouletý tret odnětí svobody.

email.: pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293

 

 

vytisknout  e-mailem