Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Podvodníci opět udeřili

České Budějovice - POZOR NA PODVODNÍKY ! Další případ podvodného jednání – při opětovné výměně peněz, zaznamenali českobudějovičtí policisté 

Včera, krátce před jednou hodinou odpolední, přišli do kanceláře jednoho z českobudějovických autobazarů dva muži. V podvodném úmyslu, pod záminkou složení zálohy za auto, při opětovné výměně finanční hotovosti, vylákali od pracovnice autobazaru finanční částku ve výši 8.000 korun.
Z dosavadního šetření vyplývá, že pachatelé byli muži středního věku, snědší pleti. Jeden z nich byl 170 cm vysoké, hubené postavy, s krátce střiženými nagelovanými vlasy . Na sobě měl modré riflové kalhoty s červeným nápisem „Replay “ na přední kapse , bílé tričko s krátkým rukávem a tenisky. Druhý z pachatelů byl 180 cm vysoké , atletické postavy s velmi krátce střiženými vlasy. Oblečen byl do bílých dlouhých kalhot a zeleného trička s krátkým rukávem. Na hlavě měl bílou kšiltovku. Oba muži mluvili s mírně slovenským přízvukem.

Českobudějovičtí policisté v souvislosti s tímto případem opětovně varují širokou veřejnost před těmito podvodníky a nabádají k maximální obezřetnosti. Zároveň žádají každého, kdo se s těmito muži či podvodným jednáním setkal, aby tyto skutečnosti oznámil policistům na lince tísňového volání 158.

vytisknout  e-mailem