Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Podvodnice konečně za mřížemi

Škoda již přesáhla částku půl miliónu. 

     Tento týden kladenský soud znovu rozhodoval o osudu realitní makléřky - podvodnice z Kladna, kdy vzhledem k tomu, že způsobená škoda již přesáhla částku 500.000,- Kč a počet poškozených se vyšplhal na pětatřicet osob, soudce akceptoval opakovaně podaný návrh státního zástupce a podvodnici vzal do vazby.

     Přestože se o vazbě u kladenského soudu jednalo již v srpnu letošního roku, kdy soud nechal obviněnou na svobodě, tato ve svém nepoctivém jednání pokračovala a od srpna do včerejšího dne podvedla dalších nejméně deset poškozených! Policie tak předpokládá, že by podvedených osob mohlo být více a žádá proto občany, kteří naletěli výše uvedené ženě, aby kontaktovali linku 158, nebo telefonní číslo 974 873 466, případně se dostavili k podání trestního oznámení na nejbližší služebnu Policie ČR.

     V posledních týdnech obviněná nabízela k pronájmu stále stejnou bytovou jednotku v centru Kladna, za což inkasovala rezervační zálohy, kauce, či nájemné za první měsíc a takto si počínala, přestože nabízený byt měla sama pouze pronajatý a majitel celé nemovitosti neměl o jejich aktivitách ani tušení.

   

vytisknout  e-mailem