Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Podvedla Vás? Ozvěte se!

KRAJ a BRNO: Kriminalisté mají podezření, že žena zpronevěřila ještě další miliony.  

Začátkem října letošního roku se kriminalisté Odboru hospodářské kriminality obraceli na veřejnost s žádostí o spolupráci při rozkrytí rozsáhlé trestné činnosti, které se dopouštěla šestatřicetiletá Dita Bouzková.
Trest, jež si v současné době odpykává, potvrdil i Vrchní soud v Olomouci 7. července 2009. Po výzvě v říjnu se přihlásilo dalších osm podvedených bývalých klientů a kriminalisté tak zadokumentovali další škody v řádech desítek milionů korun.
Jen pro připomenutí, popis skutku:
http://www.policie.cz/clanek/hospodarska-kriminalita-na-vzestupu.aspx
 
Se současnou výzvou připojují také kriminalisté informaci pro poškozené.
Řada občanů se ostýchá přihlásit, svěřovat někomu svoje neštěstí. Vyšetřovatel, který se kauze věnuje, zaručuje diskrétnost a také individuální přístup ke všem poškozeným. Shromažďování informací a prověřování se týká pouze komplexního zmapování a prokázání celého rozsahu trestné činnosti výše jmenované ženy. Ambicí tedy není nikde případy zveřejňovat či zaměřovat šetření na finanční prostředky poškozených.  Policisté budou případ uzavírat a je důležité nyní podat svědectví. Do budoucna by další otevírání tohoto rozsáhlého podvodného případu bylo velmi komplikované.
Přihlaste se na telefonní číslo 974 622 427 nebo na mobilní telefon 603 769 578. Na kriminalisty se můžete obrátit také cestou elektronické korespondence na e-mailové adrese: ohk6brno@mvcr.cz
 
Zpracovala: mjr. PhDr. Soňa Svobodová

vytisknout  e-mailem