Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Podnapilý muž řádil v baru

CHOMUTOV - Vloupání do kanceláří, Za zboží neplatí.. 

Řádil v baru
Podnapilý host tropil výtržnost v jednom kadaňském baru. Když mu majitelka jednání vytýkala, napadl jí pěstmi. Stejně pak zaútočil i na ženu, která obsluhovala další hosty. Kromě toho poškodil zařízení v baru a rozbil sklenice. Celková škoda se vyšplhala na téměř pět tisíc korun. Policie záhy zjistila totožnost útočníka, vyklubal se z něj 39letý místní obyvatel. Při vyšetřování bylo zjištěno, že v minulosti stál před soudem již několikrát. Nebude tomu jinak ani nyní neboť se bude zodpovídat z výtržnictví.
 
Vloupání do kanceláří
Zatímco pracovníci jedné chomutovské firmy oslavovali doma konec roku, vnikl neznámý zloděj do jejich společnosti. Nic zde sice neodcizil, ale poškodil několik dveří. Jejich oprava bude majitele stát nejméně osm tisíc korun. Policisté zahájili vyšetřování pokusu krádeže a poškozování cizí věci.
 
Za zboží neplatí
48letý muž z Klášterce nad Ohří uzavřel prostřednictvím prodejny v Kadani úvěrovou smlouvu na nákup zboží. V podmínkách bylo stanoveno, že každý měsíc zašle na adresu společnosti dohodnutou částku. To však muž nedodržel, nezaplatil do současné doby ani korunu a tak se dluh vyšplhal na téměř devatenáct tisíc korun. Policisté dále zjistili, že muž uvedl nepravdivé údaje o svém zaměstnavateli. Na nepoctivce proto čeká obvinění z úvěrového podvodu, za něj může skončit až na dva roky za mřížemi.
 
Přišla o kabelku
Jirkovští policisté pátrají po muži, který připravil o kabelku ženu, vracející se domů. Když odemykala dveře vstoupil za ní do domu, z ruky jí vytrhl kabelku a utekl. I když se žena bránila, útočník byl silnější. Žádné zranění naštěstí poškozená neutrpěla, přišla pouze o peněženku s hotovostí a osobními doklady. Jestliže bude zjištěna totožnost pachatele, obvinění z loupeže neunikne.
 

vytisknout  e-mailem