Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Podnapilá řidička způsobila dopravní nehodu

KLADENSKO – Za toto protiprávní jednání hrozí ženě maximální trest odnětí svobody až 3 roky. 

Dopravní policisté kladenského inspektorátu vyjížděli dne 26. září 2019  před osmou hodinou k dopravní nehodě, která se stala na silnici v ulici Smečenská na trase mezi obcemi Důl Libušín a Kladno.

Při dopravní nehodě čtyřiačtyřicetiletá řidička z Kladenska, jedoucí v osobním vozidle značky Audi ve směru do Kladna, nedodržela bezpečnostní vzdálenost a narazila do před ní jedoucího osobního vozidla tovární značky Škoda Roomster, které se vlivem nárazu střetlo s dalším popojíždějícím vozem ve stejném směru jízdy. Při dopravní nehodě vznikla škoda na dvou osobních vozidlech ve výši 30 000,-Kč.

Policisté vyzvali řidičky k předložení dokladů potřebných pro řízení motorových vozidel a byla provedena dechová zkouška. U čtyřicetileté řidičky z Kladenska byl zjištěn negativní výsledek a alkohol byl na místě vyloučen. |U řidičky, která nezvládla řízení a způsobila tuto dopravní nehodu, byla naměřena hodnota 1,9 promile alkoholu v dechu. K žádnému zranění při dopravní nehodě nedošlo.

Policisté obvodního oddělení Kladno nyní tento případ prošetřují jako podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který hrozí podezřelé ženě maximální trest odnětí svobody ve výši až 3 roky.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
27. září 2019

vytisknout  e-mailem