Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Poděkování ředitelky Střední odborné školy Drtinova

Na Střední odborné škole Drtinova v Praze 5 (dále jen SOŠ Drtinova) byla na počátku roku 2019 prezentována výstava ÚDV SKPV „ Když se pravda měnila v krev“. 

Expozice mapovala poměry v českých věznicích na přelomu 50. let minulého století.  Na základě prezentace této výstavy obdržela ředitelka ÚDV SKPV poděkování od ředitelky SOŠ Drtinova  PaedDr. Pavly Nedomové:                                                                                                                                                                           

„…. já bych Vám touto cestou chtěla vyjádřit hluboké poděkování za Váš osobní přínos k této smysluplné akci. Nemám tím na mysli jen Váš krásný a velice lidský projev při příležitosti vernisáže této výstavy. Vaše přítomnost povýšila úroveň celkové atmosféry v aule školy a moc nás potěšila i Vaše osobní účast při neformální diskuzi po oficiálním programu. V rámci výstavy měl opět nesmírně zajímavou přednášku PhDr. Bártík. Naši žáci výstavu hodnotili jen a jen pozitivně. Navštívilo ji mnoho pamětníků, ale i známých osobností. Pro nás kantory je takováto účast z Vaší profesionální strany vždy jen další skvělou motivací pro aktivity tohoto druhu…“

vytisknout  e-mailem