Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Poděkování policistům za práci při povodních 2013

Na včerejším koncertu Povodně 2013 – DĚKUJEME! poděkoval náměstek policejního prezidenta pro vnější službu plk. Mgr. Tomáš Tuhý přítomným policistům za obětavou práci při povodních. 

Koncert, kterého se zúčastnil plk. Ing. Drahoslav Ryba, generální ředitel Hasičského záchranného sboru, Petr Dvořák, generální ředitel ČT a další významní hosté, zorganizoval časopis Rescue report ve spolupráci s Hasičským záchranným sborem ČR, Policií ČR, Letištěm Praha Letňany a Městkou částí Praha – Letňany.
 
Akce, které se zúčastnilo téměř 10 000 lidí, byla poděkováním všem složkám integrovaného záchranného systému, neziskovým organizacím a dalším organizacím, které se podíleli na záchraně lidských životů a majetku při povodni v červnu 2013.
 
Povodeň zasáhla území sedmi krajů České republiky, při které bylo evakuováno 12 493 osob. Policie České republiky nasadila 25 364 policistů a desítky kusů speciální techniky. Zajišťovala bezpečnost osob a majetku, střežila evakuované oblasti a podílela se na záchranných a posléze likvidačních pracích.
 
Fotogalerie zde
 
Mgr. Pavlína Bulínová
Policejní prezidium ČR
2. října 2013

 

vytisknout  e-mailem