Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Poděkování policie

KARLOVARSKÝ KRAJ - Velice si vážíme solidarity a pochopení situace. 

Krajské ředitelství policie Karlovarského kraje si velice váží pomoci, které se policistům dostává od představitelů kraje, regionálních měst a obcí, dobrovolných hasičů, živnostníků a samozřejmě samotných občanů.
 
Policisté v Karlovarském kraji na všech 44 stanovištích do současné doby vykonávali službu v náročných klimatických podmínkách. Několik dní byly teploty hluboko pod bodem mrazu.
 
S ohledem na konkrétní místa stanovišť je pro policisty zajištěno zázemí v podobě mobilních buněk nebo mají k dispozici služební vozidla, kde to situace na místě nedovoluje. Pravidelně jim je na stanoviště přivážena teplá strava, a to jak ve dne, tak i v noci. Samozřejmostí jsou i teplé nápoje, jako káva a čaj.  I přesto, podobně jako v Královéhradeckém kraji, se policisté v našem kraji začali setkávat v rámci opatření s vlnou solidarity, která se k nim dostává od Vás občanů.

Nosíte našim policistům sloužícím na kontrolních stanovištích kávu, čaj nebo něco dobrého na zub, ať už v podobě upečených sladkých dobrot, polévky či dokonce i guláše. Velice si tohoto vážíme. Stejně jako vlídného slova a pochopení současné situace, kterých se policistům z Vaší strany dostává. 


„Chtěl bych velmi poděkovat všem takto ochotným lidem v našem kraji, představitelům Karlovarského kraje, starostům měst a obcí, sborům dobrovolných hasičů a spolupracujícím bezpečnostním sborům za to jakou podporu, lidskou a materiální, nám jako Policii ČR poskytují. Velmi rád bych také poděkoval všem svým kolegům, kteří se podílejí na zvládnutí této složité situace, za jejich přístup a odvedenou práci. Není to jednoduchá doba pro nikoho a jen společně tomu dokážeme čelit. Všichni dělají maximum a za to jim ze srdce děkuji,“ uvedl plk. Mgr. Petr Macháček, ředitel Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje. 

Velmi mile nás překvapily i děti ze Základní školy Březová, kteří společně s rodiči v rámci distanční výuky upekly pro policisty sladké dobroty a ve čtvrtek v odpoledních hodinách jim je předaly. Moc si toho vážíme a děkujeme. 

mjr. Bc. Kateřina Krejčí 
19. 2. 2021

Odkazy do noveho okna

koláž poděkování

koláž poděkování 

Detailní náhled

Dobroty od dětí

Dobroty od dětí 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem