Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pod vlivem alkoholu naboural 2 zaparkovaná vozidla

MĚLNICKO - Muž nadýchal 3,4 promile alkoholu. 

Policisté vyjížděli koncem minulého týdne k ohlášené události, kdy měl pětačtyřicetiletý muž nabourat v Kralupech nad Vltavou několik zaparkovaných vozidel.

Před 19. hodinou večerní hledal tento muž místo k zaparkování na náměstí J. Seiferta v Kralupech nad Vltavou, když volné místo uviděl snažil se na něj zacouvat. To se mu ale nepovedlo a střetl se zrcátkem svého vozu Škoda Fabia se zrcátkem Volkswagenu Passat, v couvání ale pokračoval a naboural do dalšího zaparkovaného vozidla Ford C-Max. Škody na obou zaparkovaných vozidel byly naštěstí nepatrné a majitelé poškozených vozidel nechtěli škodu hlásit.

Hlídka policistů z Kralup nad Vltavou společně s kolegy z dopravního inspektorátu celou událost s poškozenými vyřešila a u pětačtyřicetiletého muže policisté provedli orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, ta ukázala pozitivní výsledek v podobě 3,4 promile alkoholu v dechu. 

Policisté muži na místě zadrželi řidičský průkaz. Za ohrožení pod vlivem návykové látky muži hrozí trest odnětí svobody na 6 měsíců až 3 roky, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

kpt. Mgr. Pavel Truxa
tiskový mluvčí
8. března 2022

vytisknout  e-mailem