Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Počty cizinců

Zveřejnění podle ustanovení § 5 odst. 3 zákona č. 106/1999 Sb. 

Žadatel požadoval poskytnutí následujících informací:

  1. Kolik osob se státní příslušností ke Španělskému království je evidováno s trvalým pobytem   v České republice? Kolik z nich je evidováno s trvalým pobytem v Praze?
  2. Kolik osob se státní příslušností ke státům Latinské Ameriky (Belize, Guatemala, Honduras, Kostarika, Nikaragua, Panama, Salvador, Antigua a Barbuda, Bahamy, Barbados, Dominika, Dominikánská republika, Grenada, Haiti, Jamajka, Kuba, Svatá Lucie, Svatý Kryštof a Nevis, Svatý Vincenc, Grenadiny, Trinidad a Tobago, Argentina, Bolívie, Ekvádor, Guyana, Chile, Kolumbie, Paraguay, Peru, Surinam, Uruguay, Venezuela), je evidováno s trvalým pobytem v České republice? Kolik z nich je evidováno s trvalým pobytem v Praze?
  3. Kolik osob se státní příslušností k Portugalské republice je evidováno s trvalým pobytem v České republice? Kolik z nich je evidováno s trvalým pobytem v Praze?
  4. Kolik osob se státní příslušností k Brazilské federativní republice je evidováno s trvalým pobytem v České republice? Kolik z nich je evidováno s trvalým pobytem v Praze?

Policie České republiky ve věci poskytnutí informace podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím žadateli sdělila následující:

Počty cizinců s povoleným (3. státy) nebo zaevidovaným (EU + ESVO) pobytem jsou měsíčně publikovány na webových stránkách Ministerstva vnitra ČR na adrese:

https://www.mvcr.cz/clanek/cizinci-s-povolenym-pobytem.aspx?q=Y2hudW09MQ%3d%3d

Mgr. Ludmila Formerová
13. listopadu 2020

vytisknout  e-mailem