Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Počkali na správný okamžik

CHOMUTOVSKO - U dealerky zajistili více než 80 gramů pervitinu. 

Kriminalisté chomutovského „Toxi týmu“ odhalili další dealerku pervitinu. Na její stopu přišli v souvislosti s prověřováním jiného případu. Několik týdnů získávali potřebné poznatky k podezřelé ženě, aby se pak ve správný okamžik pustili do akce. Chomutovanku, která se právě „vracela z nákupu“, zadrželi a zajistili u ní více než 80 gramů pervitinu. Ten si podle informací kriminalistů pořídila u jiného dealera mimo okres Chomutov.

Drogu měla tato šestatřicetiletá žena prodávat nebo vyměňovat za různé věci dalším uživatelům pervitinu, kteří si pro ni měli většinou chodit do místa jejího bydliště na chomutovském sídlišti. Tímto způsobem měla získávat peníze mimo jiné na nákup pervitinu, který zřejmě sama dlouhodobě užívá.  

Vyšetřovatel na základě získaných důkazů zahájil trestní stíhání dotyčné pro zločin nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Vzhledem k rozsahu, v jakém se měla obviněná trestné činnosti dopustit, jí v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody v rozmezí dvou až deseti let.

por. Mgr. Miroslava Glogovská

tisková mluvčí

Chomutov 10. září 2021

Odkazy do noveho okna

taštička se zajištěnou drogou

taštička se zajištěnou drogou 

Detailní náhled

zajištěná droga

zajištěná droga 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem