Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Počítačová krádež

TEPLICE - Vloupání do kanceláře, Zaplatila a nic nedostala, Viděli jste nehodu? 

Počítačová krádež  
 
K vloupání do kanceláře firmy došlo v noci z pátku na sobotu v Teplicích. Neznámý pachatel vypáčil vstupní dveře a vnikl dovnitř. Z kanceláře si pak odnosil dva stolní počítače, dva LCD monitory, dva notebooky a další příslušenství k počítači. Celkem vznikla poškozené společnosti škoda přes 65 tisíc korun. Po pachateli krádeže policisté pátrají.
 
Zaplatila a nic nedostala
 
Podvodníkovi na internetovém serveru naletěla 18letá dívka z Duchcova. Ta zaplatila poštovní poukázkou slíbený přístroj na výrobu sodovky, který si vyhlédla na internetové aukci. Prodávající však po obdržení částky přístroj nezaslal a s kupující nekomunikuje. Případ šetří duchcovští policisté jako přestupek proti majetku.  
 
Viděli jste nehody?
 
Poškozené vozidlo
 
K dopravní nehodě mělo dojít dne 16. března 2011 v době od 07:00 do 16:00 hodin v Teplicích  v ulici Dlouhá. Údajně nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem poškodil zaparkované vozidlo Peugeot, rz 4U7 0504, a aniž by si splnil svou zákonnou povinnost, z místa nehody odjel. Hmotná škoda vznikla ve výši cca 15.000.-Kč. V případě jakýchkoliv poznatků volejte 974439260.
 
Poražená chodkyně
 
Dne 17. března 2011 v 18:30 hod. došlo v Teplicích, ul. U Hadích lázní k dopravní nehodě. Nezjištěný řidič s neustanoveným vozidlem, jedoucí ve směru od ulice Mlýnská, porazil na přechodu pro chodce zleva jdoucí chodkyni. Po dopravní nehodě zůstal na místě do doby, než byla chodkyně odvezena na ošetření. Poté z místa odjel. Při střetu utrpěla chodkyně lehké zranění. Žádáme zúčastněného řidiče, případně svědky nehody, aby kontaktovali dopravní policisty na lince 974439260 nebo na adrese Teplice, Husitská 5.
 
Teplice, 22. března 2011, por.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem