Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pobodaný řidič - AKTUALIZACE

Kriminalisté v souvislosti s případem pobodaného muže pátrají po podezřelé ženě. 

V pátek krátce po půl páté odpoledne vyjížděli policisté do ulice Kolbenova v Praze 9, kde se stala dopravní nehoda dvou osobních vozidel. Po příjezdu na místo ovšem navíc policisté u jednoho z řidičů zjistili bodné poranění, v důsledku kterého musel být okamžitě ve vážném stavu převezen do nemocnice.

Celý případ si proto ještě na místě převzali kriminalisté, kteří zjistili, že řidič zranění utrpěl s největší pravděpodobností již nějakou dobu před samotnou dopravní nehodou. Vzhledem ke zdravotnímu stavu však do současné doby nebylo možné poškozeného vyslechnout.

Kriminalisté v této souvislosti zároveň pátrají po podezřelé třiatřicetileté ženě. Pokud víte, kde se tato osoba zdržuje, kontaktujte prosím policisty na bezplatné tísňové lince 158.

S ohledem na trestní řízení a jeho nenarušený průběh nemůžeme být v tuto chvíli konkrétnější, proto děkujeme za pochopení a spolupráci.  

por. Bc. Iveta Martínková – 30. 11. 2015

AKTUALIZACE: V úterý se na jednu z pražských policejních služeben přišla přihlásit podezřelá třiatřicetiletá žena s tím, že se viděla v médiích. K incidentu se ovšem odmítla jakkoliv vyjádřit. Kriminalisté tuto ženu následující den obvinili ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví, za což by jí v případě pravomocného odsouzení hrozil až desetiletý pobyt za mřížemi. Kriminalisté v této souvislosti rovněž podali podnět k návrhu na vzetí obviněné do vazby, který však dnes soudce neakceptoval a žena je tedy stíhaná na svobodě.

por. Bc. Iveta Martínková - 11. 12. 2015

vytisknout  e-mailem