Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Po partnerské hádce tekla i krev

BRNO: O harmonickém soužití patrně nemůže být řeč.  

Rozpory a mnohdy i fyzické napadení mezi partnery bohužel řeší policisté poměrně často. K jednomu takovému případu vyjížděli v těchto dnech na ulici Sedláčkovu. Dle oznámení mělo dojít k hádce mezi mužem a ženou a následnému napadení, kdy jedna z osob měla utrpět i řezná poranění.

Policisté z Oddělení hlídkové služby dorazili na místo a hned u vchodových dveří do domu si povšimli muže, který měl kolem ruky omotaný zakrvácený ručník. Po spatření hlídky se ovšem tento muž dal okamžitě na útěk. Jeden z policistů ho pronásledoval, druhý jel vozidlem z druhého směru a vyrozuměl další hlídku. Dvaatřicetiletého muže hlídky dostihly v ulici Novolíšeňské. Byl agresivní a neustále kladl aktivní odpor, kdy kolem sebe kopal a zmítal sebou na zemi. Strážci zákona tak byli nuceni užít donucovací prostředky a muže zpacifikovat. Vzhledem k tomu, že byl pořezán na rukách a zraněn v obličeji převezla ho hlídka k ošetření do nemocnice. Muž uvedl, že zranění utrpěl při potyčce se svoji přítelkyní.

Jednatřicetiletá žena policistům uvedla, že se s přítelem předchozí den pohádala. Brzy ráno, když se probudili, tak došlo k další hádce, kdy ji měl partner udeřit do obličeje a ona mu ránu vrátila. Pak šli opět spát a celá situace se opakovala o několik hodin později po probuzení, ovšem tentokrát si žena poté, co obdržela další ránu, vzala do ruky nůž a partner se ji ho snažil vytrhnout, přičemž se pořezal. Policisté se nyní celému případu dále věnují a zjišťují všechny skutečnosti.

Zvukový záznam: partneři1012.mp3

por. Andrea Straková, 10. prosince 2013

 

vytisknout  e-mailem