Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Po nehodě mu hořela baterie

ÚO Bruntál - házeli kamení po autobusu a jiné zprávy 

Házeli kamení na projíždějící autobus
Policisté dne 2.12.2010 sdělili podezření z provinění poškozování cizí věci dvěma mladíkům ve věku 17 let. Svého protiprávního jednání se měli dopustit tím, že dne 26.10.2010 ve Václavově měli společně poškodit projíždějící autobus. Házeli kamení do boku karosérie a oken a způsobili škodu přes 12 tisíc Kč.
 
Řídil v zákazu a ještě pod vlivem alkoholu
Z přečinů ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání bylo dne 2.12.2010 sděleno podezření 31letému muži z Bruntálu. Toho se měl dopustit tím, že dne 5.11.2010 v podvečerních hodinách řídil motorové vozidlo Felicia od ulice Dukelská na ulici Krnovskou v Bruntále a to i přes to, že mu byl soudem uložen zákaz řízení všech motorových vozidel až do ledna 2012. Při dechové zkoušce mu policisté naměřili nejprve hodnotu 1,44 a následně 1,37 promile. Podrobil se lékařskému vyšetření i odběru krve.
 
Hodila se vodovodní baterie a i výtokové rameno
Během dvaceti minut ve čtvrtek 2.12.2010 vnikl násilně dosud neznámý pachatel do rodinného domu v obci Hlinka. Ten prohledal a z koupelny odcizil vodovodní baterie, sprchovou hadici, výtokové rameno a ve sklepě poškodil litinovou odpadní trubku. Svým jednáním způsobil škodu ve výši 4 500 Kč. Šetří OOP Město Albrechtice.
 
Po nehodě mu začala hořet baterie
V 15,35 hodin dne 2.12.2010 mezi obcemi Široká Niva a Kunov došlo k dopravní nehodě dvou osobních vozidle. 34letý řidič s vozidlem Peugeot zřejmě nepřizpůsobil rychlost auta stavu a povaze vozovky a na rozbředlém sněhu dostal po projetí pravotočivé zatáčky smyk. Vyjel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozidlem Nissan, které řídil 48letý muž. Po nárazu došlo k zahoření baterie u peugeotu, které uhasili přivolaní hasiči. Při nehodě se lehce zranil mladší řidič a byl převezen do nemocnice. Požití alkoholu bylo vyloučeno dechovou zkouškou. Způsobená škoda činí 300 tisíc Kč.
 
                                                                                  
komisař por. Bc. Tušková P.           

pisbr♦mvcr.cz

3.12.2010

vytisknout  e-mailem