Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pil a potom si sedl za volant

MOST - Nadýchal více jak 1,7 promile + další info 

 

V nočních hodinách v Halasově ulici kontrolovali policisté hlídkové služby řidiče vozidla značky Mazda. Muž neprošel dechovou zkouškou. Hodnoty se pohybovaly nad 1,7 promile alkoholu v krvi. Sdělení podezření ze spáchání přečinu ohrožení návykové látky 47letého Mostečana neminulo. Věc je nyní vedena mosteckým obvodním oddělením ve zkráceném přípravném řízení.


 

Napadli se, jsou stíháni

Mostecký policejní komisař trestně stíhá kvůli vzájemné potyčce dva muže z Litvínova. Všemu nejprve předcházela slovní roztržka. Muži ve věku 28 a 33 let se napadli v září na chodníku v Janově. Oba skončili s drobnými poraněními. V pracovní neschopnosti nebyl ani jeden z nich. Od policistů si za to převzali sdělení obvinění ze spáchání přečinu výtržnictví. Staršímu z mužů hrozí dvouleté vězení. Mladší výtržník je to tom o něco hůře, od soudu může vyfasovat dokonce o rok více. Čin byl totiž spáchán opětovně. Na případu policie nadále pracuje.


 

Silvestra budou trávit za mřížemi

Tři muži s policejním doprovodem včera putovali za mříže. Po všech bylo předtím vyhlášeno celostátní pátrání. Měli totiž nástup výkonu trestu odnětí svobody, ten sami nenastoupili. Mostečané ve věku 41, 45 a 62 let byli dopadeni policisty, v jednom případě mosteckými strážníky. Letošního Silvestra si moc neužijí, nakonec skončili v litoměřické věznici.


 

Vybírala si oděvy, přišla o kabelku

O kabelku přišla mladá Mostečanka. Zloděj ji okradl v jedné prodejně v Centralu. Žena si u stojanu odložila svoji bundu a kabelku a zkoušela si oblečení. Po chvíli zjistila, že tam zůstala jenom bunda. Pachatel odcházel s majetkem v hodnotě 9.250 korun. V kabelce měla poškozená doklady, mobil a finanční hotovost. Policisté mosteckého obvodního oddělení událost šetří jako přečin krádež na osobě.


 

Zloděj sportovec?

Na sportovní věci se zaměřil neznámý poberta při návštěvě sklepa v Podkrušnohorské ulici v Litvínově. Poškozený nyní postrádá dvoje kolečkové brusle a multifunkční počítač na jízdní kolo. Hodnotu věcí si vyčíslil na 5.700 korun. Policisté litvínovského obvodního oddělení případ kvalifikovali jako přečiny krádež vloupáním a porušování domovní svobody. Po pachateli pátrají.


 

Z domu zmizelo elektronářadí

Elektronářadí zmizelo z rodinného domu v Litvínově. Na svědomí to má neznámý pachatel, který tak majitele obydlí připravil o věci za 12 tisíc korun. Litvínovští policisté návštěvu kohosi neznámého v domě zpracovávají jako přečiny krádež vloupáním a porušování domovní svobody.


 

Vloupal se do unimobuňky

Vloupání do unimobuňky na parcele na Mostecku šetří obrničtí policisté. Neznámý zloděj tam odsud odnášel dvě řetězové pily a kabel – věci v hodnotě sedmi tisíc korun. Na poškození dveří vznikla tisícová škoda. V případě dopadení hrozí pachateli postih za přečin krádež vloupáním.


 

por. Alena Bartošová

V Mostě, 30. prosince 2011


 


 

vytisknout  e-mailem