Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Pijatyka skončila špatně

VSETÍNSKO: Rozepře dvou mužů skončila vážným zraněním. 

Společné popíjení alkoholu dvou mužů pod jedním z mostů u Valašského Meziříčí skončilo minulý týden hádkou a bitkou. Jeden z mužů skončil s těžkým zraněním v nemocnici.

Minulé pondělí od rána popíjeli společně na různých místech ve Valašském Meziříčí dva muži alkohol. Potom se společně vrátili na místo, kde pobývají a to pod jeden most u Valašského Meziříčí. I zde holdovali alkoholu. Jeden z mužů se odpoledne po půl čtvrté na chvíli z místa vzdálil. Při návratu potom slyšel od svého společníka vulgární narážku na jeho rodinu. Stačilo to. Přicházející se neudržel a začal muže ležícího na zemi ve spacáku tlouct pěstmi i kopat. Údery směřovaly na hlavu i tělo ležícího. Po vykonání pomsty z místa odešel. Při odchodu lidem, které potkal, řekl o zraněném a šel dál.

Policisté při šetření této události zjistili, že zraněným je třiatřicetiletý muž z Valašského Meziříčí. Jeho zranění jsou vážná a vyžadují déletrvající hospitalizaci v nemocnici. Záhy přišli i na bitkaře. Tím je taktéž třiatřicetiletý muž současně pobývající ve Valašském Meziříčí. Toho policisté po chvíli vypátrali. Jelikož byl ale muž ve velké míře pod vlivem alkoholu, policisté u něj naměřili 2,04 alkoholu, putoval nejprve na záchytku.

Po vystřízlivění muž skončil před policejním komisařem. Ten ho ve středu obvinil ze spáchání zločinu těžké ublížení na zdraví. Muž se k činu doznal. Nyní mu u soudu hrozí až desetileté vězení.

11. září 2017, por. Bc. Vladislav Malcharczik

vytisknout  e-mailem