Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Pět aut mělo prořízlá kola

JIHLAVA: Pachatel prořízl přední i zadní pneumatiku na levé straně vozidla. 

V úterý 7. prosince došlo v době od osmé do desáté hodiny večer v Jihlavě na ulici Brněnská na dvou místech k poškození celkem pěti vozidel.
 
Neznámý pachatel prořízl přední i zadní pneumatiku na levé straně vozidla Ford zaparkovaného u mostu. Majiteli auta způsobil pachatel škodu přes dva tisíce korun. Dále na stejném místě pachatel prořízl levou zadní a přední pneumatiku automobilu Škoda Fabia. I v tomto případě vznikla škoda přes dva tisíce korun.
 
Na ulici Brněnská naproti psychiatrické léčebně poškodil neznámý pachatel zaparkované vozidlo Renault Megane. Na levé straně auta prořízl přední a zadní pneumatiku a způsobil tak majiteli škodu přibližně 600 korun. Na stejném místě prořízl neznámý pachatel přední a zadní pneumatiku dále u vozidla Mazda a u vozidla Seat Ibiza a způsobil tak jejich majitelům celkovou škodu tři tisíce korun.
 
Policisté provedli šetření. Ohledali a zdokumentovali poškozená vozidla. Věc policisté šetří pro podezření ze spáchání přestupků proti majetku. V současné době není potvrzeno, že by vozidla na obou místech poškodil stejný pachatel. I tuto možnost ale budou policisté při šetření prověřovat.
 
por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
8. prosince 2010
 

vytisknout  e-mailem