Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Pěstoval konopí v květináči

vyhrožovala svědkyni 

 Vyhrožovala svědkyni
Z trestného činu násilí proti skupině obyvatelů a proti jednotlivci byla v těchto dnech obviněna 36letá žena z Krnova. Svého trestního jednání se měla dopustit tím, že dne 2. 4. 2008 v budově Okresního soudu v Bruntále, po skončení hlavního líčení ve věci jejího syna , kde svědčila 14dívka jako svědek, jí vyhrožovala. Následně na její telefonní číslo zaslala vulgární a hanlivé SMS zprávy, ve kterých jí vyhrožovala i zabitím.
  
Odnesl si autorádio a kanystr s naftou
V době od 17. do 18.9.2008 v Třemešné dosud neznámý pachatel vypáčil zámek dveří VW Golf a vnikl do zavazadlového prostoru. Zde sklopil sedačku a odjistil dveře vozidla. Odcizil autorádio Aiwa s CD přehrávačem a plechový kanystr s 20 l nafty. Způsobená škoda 5 tisíc Kč.
  
Vloupání do restaurace
V Krnově na ulici Petrovická v době 17. a 18.9.2008 dosud neznámý pachatel násilně vnikl do atletického stadionu a vstoupil do prostoru baru. Z výčepního pultu odcizil finanční hotovost ve výši 3 500 Kč a cigarety. Způsobená škoda činí 4 390 Kč.
 
 Z restaurace hotelu vzal obraz
Ve středu 17.9.2008 ve večerních hodinách využil dosud neznámý pachatel nepozornosti personálu hotelu v Bruntále na ulici Revoluční. Za provozu restaurace odcizil obraz mladé ženy. Způsobená škoda činí asi 10 tisíc Kč.
  
Řídil bez řidičského oprávnění, na motorce havaroval a těžce se zranil
Dne 18.9.2008 zahájil policejní komisař SKPV Krnov trestní stíhání 39letého muže pro trestný čin řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění. Toho se měl dopustit tím, že dne 3.8.2008 řídil motocykl Honda z Krnova do Brantic a při projíždění pravotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem. Dostal smyk a spadl na komunikaci. Vlivem setrvačnosti přejel do levé části vozovky, kde narazil do protijedoucího vozidla Man, které přejelo motocyklistovi nohu. Muž utrpěl devastační poranění levého bérce a noha mu byla následně nad kolenem amputována. Způsobená škoda činí 45tisíc Kč.
 
V obýváku v bytě přítelkyně pěstoval marihuanu
Z trestného činu nedovolené výroby a držení omamných a psychotropních látek a jedů byl 18.9.2008 obviněn 21letý muž. Toho se měl dopustit tím, že od května 2008 pěstoval v květináčích v obývacím pokoji bytu své přítelkyně v Leskovci nad Moravicí 12 rostlin CANNABIS SATIVA. Chtěl z nich získat omamnou či psychotropní látku pro další konzumaci. Policisté mu rostliny zajistili a odeslali k odbornému zkoumání.
 
 
 vrchní inspektor nprap. Tušková Pavla
pisbr@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem