Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pěsti kvůli roušce - aktualizace

Policisté pátrají po totožnosti ženy, která v soupravě metra surově napadla jinou cestující a způsobila jí zranění v obličeji. Vše kvůli špatně nasazené roušce. 

Policisté z místního oddělení Košíře dosud bezvýsledně pátrají po útočnici, která koncem ledna napadla údery pěstí do obličeje jinou cestující v soupravě metra na trase „B“. Útok se stal mezi stanicemi Lužiny a Hůrka ve směru na Černý Most. Důvodem útoku podle zjištění kolegů byl fakt, že poškozená měla špatně nasazenou roušku. Ta musela po útoku okamžitě vyhledat lékařskou pomoc, neboť měla pohmožděný nos a zlomeninu levé spodiny očnice.

Přes veškeré úsilí se policistům do těchto chvil nepodařilo útočnici dopadnout, proto se touto cestou obracíme na širokou veřejnost s žádostí o spolupráci. Pokud jste byli svědky popsané události, či dokonce znáte hlavní aktérku zachycenou na kamerových záznamech, kontaktujte linku 158.

Případ prověřujeme pro podezření ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví a výtržnictví.

por. Mgr. Jan Rybanský – 24. březen 2021

Aktualizace: Na základě zveřejnění pátrací relace jsme obdrželi několik poznatků, které vedly ke ztotožnění ženy na záběrech. Nicméně podezřelá se sama  příhlásila na místním oddělení na Žižkově a k napadení se policistům doznala.

Děkujme všem, kteří pátrací relaci věnovali pozornost.

por. Mgr. Jan Rybanský - 26. březen 2021

 

vytisknout  e-mailem