Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pes zadržel pachatele na útěku

DĚČÍNSKO - Služební pes úspěšně zakročil; Chyceni v kradeném vozidle; Sklep navštívil zloděj  

Služební pes úspěšně zakročil
DĚČÍN - Idilickou středeční odpolední procházku muže a ženy po Děčíně přerušila běžná policejní kontrola. Po vyzvání prokázání totožnosti vyšlo najevo, že na osmadvacetiletého muže z Příbrami je vydán Prahou příkaz k zatčení. Nic rozumnějšího podezřelého nenapadlo než se dát na útěk. Překvapená přítelkyně z celého sledu událostí před policisty omdlela. Ženě byla poskytnuta první pomoc a policisté zkontaktovali další policejní hlídky, které začali po celostátně hledaném pátrat. Do pátrání byl zapojen i policejní psovod, kterému se zkušeným psem trvalo jen půl hodiny a hledaného muže vystopoval. Při samotném zadržení utrpěl útěkář drobné povrchové poranění od služebního psa, které mu bylo v nemocnici ošetřeno. Nyní putuje eskortou do Prahy k Obvodnímu soudu.

Chyceni v kradeném vozidle
RUMBURK - Rumburští policisté při své běžné silniční kontrole zastavili a kontrolovali ve středu krátce před dvaadvacátou hodinou tříčlennou osádku vozidla VW Golf. Při běžné lustraci vozidla policisté zjistili, že se jedná o odcizené vozidlo z Liberce. Kradené auto bylo zajištěno ke znaleckému zkoumání. Poté bude vozidlo vráceno zpět majiteli.

Sklep navštívil zloděj
DĚČÍN - Nemilé překvapení čekalo majitele sklepního prostoru jednoho z panelových domů v Děčíně. Do jeho sklepa se vloupal neznámý zloděj, který následně odnosil různý stavební materiál v hodnotě tří tisíc korun. Policisté již po pachateli trestného činu krádeže vloupáním pátrají.

email.: pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem