Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Perný den bystrckých policistů

BRNO: Řidiči pod vlivem i hledané osoby. 

V pondělí narazili policisté z bystrckého obvodního oddělení  a oddělení hlídkové služby hned na několik pachatelů protiprávního jednání.  Před osmou hodinou ranní zastavili pětatřicetiletého muže, který jel do zaměstnání. Pozitivní test na drogy však jeho další jízdu znemožnil. Muž doznal požití pervitinu a marihuany o víkendu, nicméně se podivoval nad skutečností, že by ještě mohl být těmito látkami ovlivněn.  Přesnou jízdu jeho ovlivnění určí až odběr krve.

Zhruba o dvě hodiny později dopadla obdobně i pětadvacetiletá řidička BMW. Při kontrole sice předložila doklady, nicméně policistům se nezdálo její chování. I tady následoval test na drogy s pozitivním výsledkem. Žena však jakékoliv vědomé užití popřela. Míru jejího ovlivnění určí rovněž až výsledek odběru krve.

V poledne pak v ulici Nad Kašnou další z hlídek narazila na jednatřicetiletého muže, který měl nastoupit k výkonu trestu odnětí svobody. Při osobní prohlídce u něj policisté nalezli platební kartu na jiné jméno, která pocházela z trestné činnosti. Muže jsme eskortovali do vazební věznice.

Ve stejný den hlídky v Bystrci odhalily ještě 2 osoby v pátrání.

por. Pavel Šváb, 11.02.2016

Zvukový záznam: 1102.mp3

vytisknout  e-mailem