Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Peníze skončily, kde neměly

DĚČÍN - Peníze skončily, kde neměly; Loupež v obchodě; Automobil se našel; Automat dostal židlí 

O více než čtyřicet tisíc korun se měl koncem minulého roku obohatit jeden ze zaměstnanců jednoho děčínského marketu, a sice tím, že neodvedla tržbu z pokladny. Kriminalisté ji včera obvinili z trestného činu zpronevěry, díky čemuž čelí hrozbě až dvouletého vězení.
 
 
Loupež v obchodě
 
Pro loupež zahájili včera děčínští kriminalisté trestní stíhání proti sedmatřicetiletému muži. Ten maskován kuklou vešel koncem loňského roku do prodejny, kde donutil prodavačku vydat tržbu ve výši přesahující pětatřicet tisíc korun. K činu se pachatel přiznal. Trest, který mu hrozí, se může vyšplhat až na desetiletý pobyt za mřížemi.
 
 
Automobil se našel
 
Majitel automobilu, který mu neznámý pachatel odcizil v neděli před jedním děčínským supermarketem, měl štěstí. Kriminalistům se podařilo automobil včera odpoledne vypátrat. Pokud se policistům podaří vypátrat i pachatele, bude se zodpovídat z krádeže, za kterou může obdržet poukázku až na dvouletý pobyt v nápravném zařízení.
 
 
Automat dostal židlí
 
Židlí do výherního automatu v děčínské restauraci udeřil neznámý výtečník. Patrně se na blikající bednu rozzlobil kvůli tomu, že nevyhrával tak, jak by si představoval. Riskuje tím ale za poškození cizí věci trest až ročního odnětí svobody, dopadnou-li ho policisté.
 
 
 
 
 
26.1.2011, Děčín
por. Bc. Vojtěch Haňka
Tiskový mluvčí
Preventivně informační skupina Děčín
e-mail : pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem