Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pátý ročník preventivní akce v Přešťovicích na letišti

Strakonice – Přijeďte a nechte si zkontrolovat svůj vůz před letní dovolenou (hl. schránka 974 237 116) 

     Již pátým rokem pořádá firma PRIMA AUTO, EU, prodejce nových a předváděcích vozů aservis vozů VŠECH značek, firma Auto Štangl a Policie ČR preventivní akci pro řidiče na letišti v Přešťovicích nedaleko Strakonic. Motoristé si mohou před blížícími se prázdninami a odjezdem na dovolenou nechat v pátek 14. května 2010 a v sobotu 15. května 2010 ZDARMA zkontrolovat svůj vůz servisním technikem a zároveň u dopravních policistů přezkoušet  přesnost  tachometru ve vozidle. Jak tachometr ukazuje, motoristům zjistí na místě dopravní policisté pomocí policejního radaru. Navíc KAŽDÝ účastník získá kupon na  30% slevu na servis a 20% slevu na náhradní díly u firmy PRIMA AUTO, EU s.r.o, Písecká 382, Strakonice.
    Servisní dny spojené s měřením přesnosti tachometrů každoročně využívá několik desítek řidičů. Servisním technikům firmy prošlo během dvou dnů minulých let i přes 250 vozidel, u kterých zkontrolovali brzdovou a chladicí kapalinu, tlumiče, stav baterie a její dobíjení. Veliký zájem projevili motoristé i o změření rychlosti policejním radarem „zdarma a bez pokuty“, aby zjistili případnou odchylku na svých tachometrech.
Akce začne v Přešťovicích, v pátek 14. května 2010 od 13:00  hod. do 18:00 hod. a pokračovat bude i v sobotu 15. května 2010 od 8:00 hod. do 14:00 hodin. 

Přešťovice - měření tachometrů.jpgPřešťovice - měření tachometrů.jpg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
por. Mgr. Nováková Jaromíra, (pisst@mvcr.cz)

vytisknout  e-mailem