Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pátrání policistů

Totožnost mrtvého je neznámá, k identifikaci by mohli přispět svědci 

V pátek 29. července 2011 byla nalezena mrtvola muže nezjištěné totožnosti v lesním porostu v katastru obce Holoubkov u Rokycan, v oblasti zvané Chejlavy. V rámci dosud vedeného šetření nebyl do současné doby zjištěn poznatek, který by vedl k jeho identifikaci. Není vyloučena možnost jeho pohybu v rámci České republiky.

Na základě provedené soudní pitvy bylo zjištěno, že se jedná o muže ve věku kolem 60ti let, výšky 170 cm. Pitvou nebyla vzhledem ke značnému stadiu rozkladu stanovena bezprostřední příčina smrti popsaného muže, na jeho těle nebyly zjištěny známky hrubého fyzického násilí. Předpokládaná doba úmrtí byla stanovena na přelom roku 2010 a 2011.

Muž byl oblečen do světlé vycházkové bundy na zip zn. SUCCESS Sport Wear s ozdobnými knoflíky, na kterých je psacím písmem tisknuto písmeno F, velikost bundy L. Pod bundou měl mrtvý muž oblečeny dva svetry s dlouhým rukávem a modrou vestu z úpletu. Vesta i oba svetry jsou typově oblékány přes krk s výstřihem do „V“. První ze svetrů je zelené barvy a druhý pak šedé barvy, kdy na předloktí má našity tmavé textilní náplety z důvodu zakrytí děr. Dále byl oblečen do zelené košile, tílka, pánských trenýrek a šedých kalhot s černým koženým páskem na přezku. Na nohách měl modré ponožky a přes ně šedé teplé podkolenky. Obuty měl pánské černé polobotky zn. RUNNER, velikost 43, uvnitř s označením PS 224T 43 a na podrážce s nápisem HAND MADE. V blízkosti muže pak byl nalezen pouze bílý plastový kelímek, PET láhev s obsahem tekutiny a skleněná ampulka s černým víčkem s obsahem zatím blíže nezjištěné krystalické látky.

Nelze vyloučit, že muž se mohl pohybovat mimo náš region i na dalších místech ČR, proto jsou níže zveřejněny fotografie, na kterých lze spatřit některé z popsaných oděvů a obuv mrtvého. Ty by mohly vést k případnému ztotožnění zatím neznámé osoby.

Svědci, kteří by na základě uvedených skutečností mohli policistům poskytnout k totožnosti nalezeného mrtvého muže jakékoli informace, se mohou přihlásit na telefonním čísle rokycanských policistů ze služby kriminální policie a vyšetřování 974 335 337, nebo na bezplatné telefonní lince 158.

nprap. Bc. Tomková Jana
12.8.2011

světlá bunda - Holoubkovšedý svetr - Holoubkovzelený svetr - Holoubkovboty - Holoubkovmodrá vesta - Holoubkov
 

vytisknout  e-mailem