Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátrání po výtržnících

Policisté z místního oddělení Malá Strana pátrají po dvojici, která se na Karlově mostě a následně v ulici Křížovnická oddávala sexuálním hrátkám. 

Mladá dvojice připravila nečekanou podívanou všem návštěvníkům Karlova mostu a jeho okolí. V polovině září, krátce po šestnácté hodině, se mladý muž se ženou oddávali sexuálním hrátkám přímo na ulici mezi lidmi. Nejprve žena muže uspokojovala rukou při procházce po mostě a posléze v ulici Křížovnická došlo k souloži.

Policisté v průběhu šetření zajistili kamerové záznamy, na kterých je tato dvojice zachycena,  avšak do současné chvíle se jim nepodařilo zjistit jejich totožnost. Obracejí se proto na širokou veřejnost se žádostí o pomoc. Pokud byste muže, nebo ženu, oba ve věku kolem 20 – 30 let, na přiložených fotografiích poznali, kontaktujte linku 158. Dle prozatím zjištěných informací by se mohlo jednat o cizince.

Náruživá dvojice je podezřelá ze spáchání trestného činu výtržnictví, za což jim v případě dopadení a odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

nprap. Richard Hrdina – 5. listopadu 2021

Odkazy do noveho okna

Detail muže

Detail muže 

Detailní náhled

Detail ženy

Detail ženy 

Detailní náhled

Křížovnická oba

Křížovnická oba 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem