Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pátrání po totožnosti muže - Aktualizace

Tábor - Děkujeme médiím a veřejnosti za pomoc. 

Aktualizace:

Táborští policisté děkují médiím a veřejnosti za pomoc při pátrání po totožnosti muže. Tento muž se policistům již ozval a podal požadované vysvětlení. Děkujeme.

por. Bc. Lenka Pokorná    ta.pis@pcr.cz

tisková mluvčí a preventistka

19. října 2022

Táborští policisté žádají média a širokou veřejnost o pomoc a spolupráci při pátrání po totožnosti muže na přiložených fotografiích. Jeho fotografie se jim podařilo získat při prověřování několika případů majetkové trestné činnosti. Podání vysvětlení tohoto muže by zásadně přispělo k objasnění daných skutků.

Dle dosud provedeného šetření se tento muž pohyboval mezi desátou hodinou večerní dne 2. září 2022 a osmou hodiny ranní dne 3. září 2022 v Erbenově ulici a na Husově náměstí a jeho okolí v Táboře. A dále dne 9. října 2022 v nočních hodinách v Palackého ulici v Táboře. Jednalo se o mladého muže robustnější postavy, který byl oblečen v tmavém oblečení s kapucí, na nohou měl černobílé sportovní boty.

Vyzýváme tímto tohoto muže, aby byl tak laskav a přihlásil se policistům Obvodního oddělení  PČR Tábor na telefonní lince 974 238 700 nebo přímo na jejich služebně v Divadelní ulici číslo 212 v Táboře.

Zároveň žádáme každého, kdo by uvedeného muže na fotografii poznal, případně měl další poznatky k ustanovení jeho totožnosti, stejně jako k jeho dalšímu pohybu či výskytu v Táboře, aby tyto informace sdělil policistům na výše uvedených kontaktech. Možné je využít i linku 158.

Za vstřícnost a spolupráci médiím, široké veřejnosti a rovněž uvedenému muži, předem děkujeme.

por. Bc. Lenka Pokorná    ta.pis@pcr.cz

tisková mluvčí a preventistka

17. října 2022

vytisknout  e-mailem