Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pátrání po totožnosti dvou mladých mužů

Tábor – Chotoviny - Poznáváte mladíky na fotografiích? Přihlaste se policistům. 

Táborští policisté žádají média a širokou veřejnost o pomoc a spolupráci při pátrání po totožnosti dvou mladých mužů na přiložených fotografiích.  Jejich fotografie se jim podařilo získat při prověřování jednoho z případů protiprávního jednání. Podání vysvětlení těchto mladíků by policistům výrazně pomohlo.

Dle dosud provedeného šetření se tito mládenci pohybovali mezi čtvrtou a půl pátou hodinou odpolední dne 13. srpna letošního roku na vlakovém nádraží v Chotovinách. Jeden z mladíků přijel na nádraží na koloběžce a byl oblečen do tmavé kšiltovky, modrého trika s potiskem, světlých kraťasů, bílých bot a na zádech měl modrý batoh značky NIKE. Druhý byl oblečen do světlých kraťasů, červeného trička s nápisem, černých bot a přes rameno měl růžový batoh.

Vyzýváme tímto oba mladé muže, aby byli tak laskaví a přihlásili se policistům Obvodního oddělení PČR Tábor na telefonní lince 974 238 700 nebo přímo na jejich služebně v Divadelní ulici číslo 212 v Táboře. Případ řeší pprap. Karel Kadlec.

Zároveň žádáme každého, kdo by uvedené mladíky na fotografiích poznal, případně měl další poznatky k ustanovení jejich totožnosti, stejně jako k jejich dalšímu pohybu či výskytu v Táboře, aby tyto informace sdělil policistům na výše uvedených kontaktech.

Za vstřícnost a spolupráci médiím, široké veřejnosti a rovněž uvedeným mladým mužům, předem děkujeme.

por. Bc. Lenka Pokorná    ta.pis@pcr.cz

tisková mluvčí a preventistka

1. září 2022

vytisknout  e-mailem