Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pátrání po totožnosti

Tábor – Poznáváte ženu na fotografii? 

Táborští policisté žádají média a širokou veřejnost o pomoc při pátrání po totožnosti ženy, jejíž fotografii se jim podařilo získat při šetření jednoho z prověřovaných případů majetkové trestné činnosti. Podání vysvětlení této ženy by zásadně přispělo k jeho objasnění. Dle dosud provedeného šetření se uvedená žena měla v závěru měsíce listopadu 2021 pohybovat po městě Táboře, a to zejména v Palackého ulici, v ulici 9. května a na Husově náměstí.

Jedná o ženu hubené postavy s blond vlasy staženými do culíku, oblečena byla do maskáčové bundy s kulatou nášivkou na levé straně rukávu, dále do modrých džínů. Obuta byla ve sportovní obuvi černé barvy s bílou podrážkou pravděpodobně značky „Adidas“. Přes pravé rameno měla pověšenou černou tašku s bílými nápisy „Puma“ na popruzích. Na hlavě měla maskáčovou kšiltovku s oválným znakem na kšiltu. Na obličeji měla nasazenou černou roušku.

Vyzýváme tímto na fotografii zachycenou ženu, aby byla tak laskava a přihlásila se táborským policistům na jejich služebně v Divadelní ulici v Táboře či telefonní lince 974 238 700. Případ šetří prap. Milan Bílek.

Zároveň žádáme každého, kdo by uvedenou ženu na fotografiích poznal, případně měl další poznatky k ustanovení její totožnosti, aby tyto informace sdělil táborským policistům na výše uvedených kontaktech.

Děkujeme.

por. Bc. Lenka Pokorná    ta.pis@pcr.cz

tisková mluvčí a preventistka

23. prosince 2021

vytisknout  e-mailem