Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pátrání po svědcích zvlášť závažného zločinu

KARLOVARSKÝ KRAJ – Volejte na linku 158. 

AKTUALIZACE - 28. 12. 2020

Kriminalisté stále intenzivně prověřují okolnosti úmrtí novorozence. Tělo novorozence bylo nalezeno v růžovém ručníku, v jehož spodní části je velký oboustranný nápis Bohemia Lázně a.s. Karlovy Vary. Podle zjištěných informací zmiňované zařízení tento typ ručníku již několik let svým hostům neposkytuje.

Pokud ručník poznáte a víte o osobě, která ho vlastnila a s případem by mohla mít cokoliv společného, volejte na bezplatnou telefonní linku 158, kde je možno informace poskytnout i anonymně.

Taktéž se stále obracíme na veřejnost s žádostí o jakékoliv informace k tomuto skutku, které je možno sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

nprap. Jakub Kopřiva
28. 12. 2020

Kriminalisté prověřují okolnosti úmrtí novorozence, který byl nalezen v úterý 22. prosince 2020 kolem osmé hodiny ranní poblíž cyklostezky u řeky Ohře v Karlových Varech. Tělo novorozence bylo nalezeno poblíž Chebského mostu náhodným svědkem.

Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy.

Kriminalisté žádají případné svědky, kteří v místě, ve kterém bylo tělo novorozence nalezeno, viděli podezřele se chovající osobu či osoby, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158, kde je možno informace poskytnout i anonymně. Taktéž se obracíme na veřejnost s žádostí o jakékoliv informace k tomuto skutku. Pokud se ve Vašem okolí nachází žena, která byla těhotná a po porodu s sebou dítě nemá, obraťte se taktéž na linku 158 či je možné informace sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

 Vzhledem k tomu, že se jedná o úmrtí dítěte, nebudeme poskytovat žádné bližší informace.

nprap. Jakub Kopřiva
22. 12. 2020

Odkazy do noveho okna

Ručník

Ručník 

Detailní náhled

Ručník

Ručník 

Detailní náhled

Ručník

Ručník 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem